Quantcast
THE STREAM

Όλη η υπόθεση της Ηριάννας αλλά με LEGO, για να χωνεύεται

Ακόμα και με τα LEGO είναι δύσκολο να δεχτείς τον παραλογισμό


THE NEWSROOM · 4 Μαΐου 2018

H παράλογη υπόθεση στην οποία έχει εγκλωβιστεί η διδακτορική φοιτήτρια Ηριάννα Β.Λ. είναι λίγο δύσκολο να την χωνέψει ο λογικός νους ως έχει, οπότε αυτό το σύντομο βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ολόκληρο το ιστορικό της υπόθεσης με playmobil και lego είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει όταν η Θεσσαλική καταγωγή, ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη και μια προσωπική σχέση λειτουργούν ως τεκμήριο τρομοκρατικής δραστηριότητας.

Στον λογαριασμό Free Irianna στο YouTube, αλληλέγγυοι της  Ηριάννας έχουν αναρτήσει ένα stop motion βίντεο που αφηγείται το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στη δικαστική υπόθεση που συνεχίζεται.

«Όσο το Εφετείο της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ένα βιντεάκι-υπενθύμιση του παραλογισμού σε βάρος της Ηριάννας από φίλες και φίλους της», αναφέρεται σχετικά.

Στη σελίδα «Για την Ηριάννα Β.Λ.» το βίντεο συνοδεύεται με το μήνυμα:

Φίλοι της Ηριάννας δημιούργησαν αυτό το βίντεο-χρονικό της υπόθεσης.
Είναι χρέος μας να σταθούμε απέναντι στον παραλογισμό και πραγματικά χαιρόμαστε που μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται δίπλα στην Ηριάννα και στον αγώνα της.
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση.

Στις 10 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη για την Ηριάννα και τον Περικλή, ενώπιον των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Υπενθυμίζεται ότι η Ηριάννα Β. Λ., υποψήφια διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς ελαφρυντικά και χωρίς αναστολή ποινής, με μοναδικό στοιχείο το αμφιλεγόμενο δείγμα DNA στο οποία γίνεται αναφορά και παραπάνω.

Best of internet