Quantcast
THE STREAM

Dating app για να κλέβει και τα ραβασάκια σας ετοιμάζει η σαύρα Ζούκερμπεργκ

Με αυτή τη νέα και ζουμερή εφαρμογούλα το Facebook υπόσχεται να σας βρει το κατάλληλο ταίρι


THE NEWSROOM · 2 Μαΐου 2018

Άλλον ένα τρόπο να τσιμπάει τα προσωπικά σας δεδομένα σας κάνει ευτυχισμένους επεξεργάζεται το Facebook, αναπτύσσοντας αυτή τη φορά μία υπηρεσία που θα λειτουργεί ως dating app, για να συνδεθείτε με κάποια ψυχή εκεί έξω.

Η εφαρμογή θα λειτουργεί εντός του Facebook, αλλά  η χρήση της θα είναι προεαιρετική και θα αφορά αποκλειστικά όσους έχουν δηλώσει single, γιατί στόχος της εταιρείας είναι να υποστηρίξει την μονογομία και όχι να μπουρδελέψει την ήδη υπάρχουσα σχεσούλα σας.

Η υπηρεσία Facebook Dating θα διαφέρει, επίσης, από εφαρμογές τύπου Tinder, αφού θα απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν κάτι μόνιμο, μακροχρόνιο και νοικοκυρεμένο. Επομένως, η εφαρμογή θα λειτουργεί περισσότερο ως ψηφιακό γραφείο συνοικεσίων, ως ένας χώρος που θα συναντιούνται όλες οι μοναχικές ψυχούλες.

Την ιδέα αυτή παρουσίασε ο Ζαρκ Μάκερπερκ στο συνέδριο της F8 για την ανάπτυξη των εταιρειών στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ενώ δεν έδωσε περαιτέρω πληγροφορίες για το πότε θα δώσει την εφαρμογή στο λαό του Facebook.  Τόνισε, ωστόσο, ότι βασικός στόχος είναι να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των χρηστών.

«Σχεδιάσαμε αυτή την υπηρεσία με γνώμονα την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια από την αρχή. Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να δουν το προφίλ σας και θα προταθείτε μόνο σε άτομα που δεν είναι φίλοι σας»

Όπως και να χει, τίποτε δεν μπορεί να κατακτήσει το awesomeness του παλιού καλού συνοικεσίου, όπως βλέπετε κι εδώ.

 

Best of internet