Quantcast
THE STREAM

«Ένας Κουβέλης χρειάζεται παντού», είναι η γνωμούλα του Απόστολου Γκλέτσου

Και ο Πάνος Καμμένος ο καλύτερος Υπουργός Εθνικής Άμυνας


THE NEWSROOM · 27 Απριλίου 2018

Μελώσαμε με τα γλυκά λόγια του τιτανομέγιστου Απόστολου Γκλέτσου, του δημάρχου Στυλίδας, για τον Πάνο Καμμένο και τον Φώτη Κουβέλη, για αυτό το τρομερό δίδυμο που κρατάει τα ηνία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Epsilon «Ξυπνάμε Μαζί», όπου τοποθετήθηκε για σειρά ζητημάτων, από την παιδεραστία και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια μέχρι το μεταναστευτικό και την εθνική άμυνα.

Στο περιθώριο, λοιπόν, αυτών των συζητήσεων ο Δήμαρχος βρήκε την κατάλληλη αφορμή να εκφράσει το σεβασμό του για τον Πάνο Καμμένο και τον Φώτη Κουβέλη.

Χαρακτηριστικά, για τον πρώτο είπε ότι «είναι ο καλύτερος υπουργός που πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αυτό είναι και άποψη του Πρωθυπουργού, που τον κρατάει. Επειδή έχω καλές σχέσεις με το στράτευμα για δικούς μου λόγους, και στην επίσκεψη το Πάσχα, τον αγαπάνε, τι να πω ψέματα; Είδα έναν άνθρωπο που τον αγαπάνε».

Με ακόμα μεγαλύτερη θερμότητα μίλησε για τον Φώταρο, ισχυριζόμενος ότι ένας Κουβέλης χρειάζεται π α ν τ ο ύ:

«Η συνέντευξη Κουβέλη ήταν συγκινητική, η αρτιότητα του πνεύματος και των λόγων του ανδρός. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι στη Βουλή, και φοβάμαι ότι πρέπει να είναι σε κάθε κυβέρνηση από εδώ και πέρα. Ένας Κουβέλης χρειάζεται παντού»

Ε τι; Ψέματα να πει;

Best of internet