Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο 12χρονος τσακώθηκε με τη μάνα του αλλά μετά πήρε την κάρτα της και έφυγε για Μπαλί

Όταν βλέπω αεροπλάνο σκέφτομαι να σου την κάνω


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2018

Και ποιος δεν έχει τσακωθεί χοντρά με τους γονείς του επειδή δεν τον άφηναν να πάει σε ένα πάρτι, σε μια μάζωξη, σε ένα sleepover, ή ακόμη και στην πενταήμερη εκδρομή. Ποιο παιδάκι δεν έχει κλείσει με δύναμη την πόρτα του δωματίου του, ή ακόμα και την εξώπορτα του σπιτιού για να εξαφανιστεί επαναστατικά για λίγες ώρες σε κάποιο κοντινό φιλικό σπίτι. Προφανώς όλα αυτά ακούγονται εντελώς φλωριές στον δωδεκάχρονο Drew από την Αυστραλία, ο οποίος μετά από ένα καυγά με τη μάνα του, πήρε την πιστωτική της, έκλεισε εισιτήρια για το Μπαλί και εξαφανίστηκε λέγοντας ότι πάει στο σχολείο.

RUNAWAY RASCAL

Twelve-year-old Drew isn’t the first kid to run away from his parents after a fight, but he could very well be the first who’s made it all the way to Bali. He hopped on a Jetstar flight to the holiday island after breezing through customs in Australia and Indonesia. #9ACA | FULL STORY: https://www.9now.com.au/a-current-affair/2018/extras/latest/180423/runaway-rascal/?ocid=Social-ACA

Gepostet von A Current Affair am Montag, 23. April 2018

Το 12χρονο αγόρι Σίδνεϊ έκλεψε την πιστωτική του κάρτα των γονιών του, εξαπάτησε τη γιαγιά του να του δώσει το διαβατήριό του και πέταξε στο Μπαλί μόνο του μετά από ένα οικογενειακό καυγά.

Tο αγόρι, το οποίο από την «A Current Affair» αποκαλείται ως Drew, είχε τσακωθεί με την μητέρα του, η οποία του είχε πει ότι δεν του επέτρεπε να πάει στο Μπαλί. Ωστόσο ο δωδεκάχρονος κατάφερε να κλείσει πτήσεις και έψαξε για μια αεροπορική εταιρεία που επέτρεπε σε 12χρονα να ταξιδέψουν ασυνόδευτα, ενώ έκλεισε και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, οπότε κατάφερε να την κάνει από την Αυστραλία κύριος.

Ο Drew είπε στην οικογένειά του ότι πήγαινε στο σχολείο, καβάλησε το πατίνι του μέχρι τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό και από εκεί έφτασε μέχρι το αεροδρόμιο, όπου χρησιμοποίησε ένα μηχάνημα για self check-in, μπήκε σε μια πτήση για το Πέρθ και από εκεί συνέχισε με άλλη πτήση για την Ινδονησία.

Έλεγχος στοιχείων του έγινε μόνο μια φορά στο αεροδρόμιο του Περθ, όταν το προσωπικό του αεροδρομίου του ζήτησε ταυτότητα για να αποδείξει ότι ήταν πάνω από 12. Όπως δήλωσε ο επαναστατημένος 12χρονος:

«Ζήτησαν απλώς την μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριο για να αποδείξω ότι είμαι άνω των 12 ετών και ότι είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ήταν υπέροχο γιατί ήθελα να ζήσω μια περιπέτεια».

Στο Μπαλί, ο μερακλής Drew έκανε check-in στο ξενοδοχείο «All Seasons», λέγοντας στο προσωπικό ότι περιμένει την αδερφή του να φτάσει. Αφού το σχολείο ενημέρωσε ότι ο μικρός απουσίαζε, οι γονείς του άρχισαν να ψάχνουν που βρίσκεται. Ανακαλύπτοντας ότι ήταν στο Μπαλί, η μητέρα του Έμμα, ταξίδεψε και αυτή μέχρι το Μπαλί για να τον μαζέψει πίσω στην Αυστραλία. Όπως δήλωσε η μητέρα, του Drew δεν του αρέσει όταν του λένε «όχι».

Η «Έμμα», η μητέρα του δωδεκάχρονου Drew, κάπως δυσαρεστημένη με τα γεγονότα. Φωτογραφία: A Current Affair

 

«Σοκαρισμένη, αηδιασμένη, δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψουμε τι νιώσαμε όταν ανακαλύψαμε ότι έφυγε για το εξωτερικό», δήλωσε στην A Current Affair.

Best of internet