Quantcast
THE STREAM

Aγρινιώτης μαθητής απαντά πολύ αγρινιώτικα στο τι θα έκανε με πιο πολύ ελεύθερο χρόνο

Γενικά καμιά ασκησούλα παραπάνω για το σπίτι θα κάνει καλό σε όλους


THE NEWSROOM · 23 Απριλίου 2018

Λατρεύουμε να μισούμε όλες τις άχρηστες έρευνες που κυκλοφορούν στην μεγάλη θάλασσα του ίντερνετς, οπότε πως να μην αγαπήσουμε αυτή την έρευνα που μας έστειλε ένας αγαπητός αναγνώστης από την συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως διαβάζουμε στο απόκομμα εφημερίδας που φαίνεται στη φωτογραφία, ένας συνταξιούχος δάσκαλος διεξήγαγε μια έρευνα σε 20 σχολεία του δήμου Αγρινίου προκειμένου να δει τι θα έκαναν τα παιδάκια εάν δεν είχαν διάβασμα για το σπίτι και είχαν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει μάλλον ότι τα παιδάκια δεν θα έπρεπε να έχουν καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Φωτογραφία αναγνώστη στην τοποθεσία «Γήπεδο Παναιτωλικού»

Ο συνταξιούχος καθηγητής αρχικά ήθελε να αποδείξει ότι τα παιδιά δεν έχουν αρκετό χρόνο ώστε να ασχοληθούν με πράγματα που τα ενδιαφέρουν πραγματικά. Ωστόσο από τους 635 μαθητές που απάντησαν στην ερώτηση «Πως θα αξιοποιούσατε τον χρόνο σας αν διαβάζατε και λύνατε τις ασκήσεις σας στο σχολείο και διαθέτατε περισσότερο ελεύθερο χρόνο;» προέκυψαν κάποιες  απαντήσεις που δείχνουν ότι και καμιά-δυο ασκησούλες για το σπίτι δεν κάνουν και κακό ώστε να έχουν και τα παιδάκια στο Αγρίνιο να ασχολούνται με κάτι γιατί αλλιώς, όπως δηλώνουν τα ίδια: «Θα πυροβολούσα τον Δημήτρη», «Θα ασχολούμουν με μάγια», «Θα έκλεβα σκουπίδια», «θα χτυπούσα την αδερφή μου» και «θα έκλαιγα».

Πέρα από το παιδάκι που θα ήθελε να ασχοληθεί με μάγια και ο δήμος Αγρινίου θα έπρεπε να του χαρίσει μια υποτροφία στο Χόγκουαρτς Αιτωλοακαρνανίας, κατά τ’ ΄άλλα θα λέγαμε ότι ίσως είναι καλύτερο που τα συγκεκριμένα παιδάκια «πνίγονται», παρά να πυροβολούν.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, άλλοι μαθητές απάντησαν ότι θα έκαναν πειράματα φυσικής, θα διάβαζαν την Καινή Διαθήκη, θα διαδήλωναν για την απόφαση του υπουργού, θα έκαναν πάρτι, θα έκαναν τα μαθήματά τους για να πάρουν tablet, θα ασχολούνταν με σκάφος, παπαγάλο, την φιλαρμονική, τα μπάνια, το σκάκι, το μπαλέτο και θα επισκεπτόντουσαν internet cafe. Περιέργως κανένα παιδάκι δεν παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με τη ναφθαλίνη.

Πάντως όποιος μαθητής θέλει να πυροβολήσει τον Δημήτρη, μπορεί να το κάνει μάλλον και από το σχολείο του, αφού σε σχολείο του Αγρινίου είχε βρεθεί όπλο με 119 φυσίγγια.

 

Best of internet