Quantcast
THE STREAM

Με ανίκητο ακροδεξιό παρεάκι συναντήθηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος

Από την όμορφη παρέα έλειπε μόνο η ακροδεξιά θείτσα, Χριστίνα Σιδέρη


THE NEWSROOM · 20 Απριλίου 2018

Στο οπλοστάσιο της χώρας αλλά και του προέδρου των ΑΝΕΛ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας φαίνεται ότι προστίθενται δύο πολύ ισχυρές έκπτωτες προσωπικότητες του χώρου που αυτοπροσδιορίζεται ως «λαϊκή δεξιά», αφού σήμερα ο Πάνος ο Καμμένος είχε μια διπλή συνάντηση, αφενός με τον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη και αφετέρου με την Κατερίνα Παπακώστα.

Σύμφωνα με το iefimerida, αυτές οι συναντήσεις του Πάνου Καμμένου με τα πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γίνονται επισήμως με την ιδιότητα του Καμμένου ως υπουργού Άμυνας «με στόχο την ενημέρωση στα εθνικά θέματα». Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η Κατερίνα Παπακώστα ενημέρωσαν τον Καμμένο για τα εθνικά θέματα, ή εάν συνέβη το αντίστροφο. Πάντως ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης προσερχόμενος στη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι «Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα».

Μέσα στην ημέρα αναμενόταν και η συνάντηση του Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα. Υπενθυμίζουμε ότι τουλάχιστον η Κατερίνα Παπακώστα έχει καταφέρει να μπει στη βουλή, σε αντίθεση με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Η τέως βουλευτής της ΝΔ, μπουμπουλίνα του Twitter και νυν ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, πιθανώς κλήθηκε στο γραφείο του Καμμένου για να συζητηθεί ενδεχόμενο «άνοιγμα» των ΑΝΕΛ στην Παπακώστα, με την οποία το κλίμα ανέκαθεν ήταν καλό, καθώς υπήρχε πνεύμα συνεργασίας στη Βουλή. Μια προσχώρηση της Παπακώστα στους ΑΝΕΛ ενισχύει την ΚΟ του κόμματος, αλλά και γενικότερα την κυβερνητική πλειοψηφία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από το τρελό δεξιό παρεάκι δυστυχώς λείπει η έκπτωτη ακροδεξιά θείτσα Χριστίνα Σιδέρη, αλλά δεν αποκλείεται να την καλέσει και αυτήν στο γραφείο του ο Πάνος Καμμένος.

Best of internet