Quantcast
THE STREAM

Άχαστο σε κάθε χουντογλεντάκι το δωράκι της Espresso αυτό το Σάββατο

Η γνωστή έγκριτη εφημερίδα δίνει νέο νόημα στη λέξη κλαρινογαμπρός


THE NEWSROOM · 17 Απριλίου 2018

Νέο νόημα στη λέξη “κλαρινογαμπρός” πρόκειται να δώσει αυτή την Κυριακή η έγκριτη ενημερωτική εφημερίδα Espresso. Σε μια προσπάθεια καταγραφής μιας άγνωστης πλευράς της λαϊκής κουλτούρας στα τέλη της δεκαετίας του ’60 / αρχές της δεκαετίας του ’70, η Εspresso θα γεμίσει το στερεοφωνικά σας με χαρωπά εμβατήρια της Επταετίας.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, το συλλεκτικό ηχητικό ντοκουμέντο για κάθε ταγματασφαλίτη παππούλη θα περιλαμβάνει κλαρίνα, εμβατήρια και επίκαιρα της επταετίας, σε μία διπλή συλλογή, η οποία κυκλοφορεί για πρώτη φορά. Αν δεν το θυμηθήκατε από μόνοι σας, ο πολιτισμικός αυτός ο ογκόλιθος χαριστεί στο κοινό αυτό το Σάββατο, που η χουντίτσα κλείνει τα 51 της χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εspresso κυκλοφορεί από τον εκδοτική εταιρεία “Δημοκρατικός τύπος ΑΕ”, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης την εφημερίδα Δημοκρατία. Η δε Δημοκρατία για επιστημονικούς λόγους αποφάσισε να χαρίσει ένα βιβλιαράκι με τη βιογραφία του Παπαδόπουλου, έτσι για να βρίσκεται.

Το κειμήλιο της Espresso πάντως λογικά θα γίνει ανάρπαστο σε κάθε χουντογλεντάκι εκεί έξω. Ελπίζουμε τουλάχιστον σε κανένα trance mix εκεί έξω.

 

Best of internet