Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Τύπος χτυπά κοπέλα σε πάρτυ, τρώει τίμιο ξύλο από τιμωρό Τσάστιν Πίπερ

Η πρώτη (και μάλλον η τελευταία) φορά που του δίνουμε respect


THE NEWSROOM · 16 Απριλίου 2018

Κάπως τα φέρνει η ζωή και σκάνε ειδήσεις όπου περιέχουν μέσα μπουνίδια τα οποία έχει ρίξει ο Τζάστιν Μπίμπερ και κατά τ’ άλλα να βρισκόμαστε στο πλευρό του διάσημου καναδού τραγουδιστή. Ο Μπίμπερ ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα μέσα, είτε όταν είχε χτυπήσει έναν παπαράτσι, είτε όταν έφαγε μια θεαματική τούμπα σε μια συναυλία του, είτε όταν ο Μέριλιν Μάνσον τον είχε αποκαλέσει «κουράδα», αυτή τη φορά απασχόλησε πάλι τα μέσα, αλλά αυτή τη φορά μάλλον πρόκειται για τίμιο ξύλο.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Μπίμπερ βρέθηκε στο Indio της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ Coachella, και σύμφωνα με το TMZ, βρέθηκε σε ένα πάρτι στην Καλιφόρνια μαζί με τον Πάτρικ Σβατζενέκερ ( γιος του Άρνι), όταν σε εκείνο το πάρτι ο Μπίμπμερ έριξε μπουνιά σε έναν τύπο ο οποίος επιτεθόταν σε μια κοπέλα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Bieber βρισκόταν το Σάββατο σε ένα πάρτι, όταν ένας άγνωστος άντρας εμφανίστηκε και πλησίασε μια γυναίκα – πιθανώς μια πρώην κοπέλα του – και άρχισε να της φωνάζει και να την αρπάζει από το λαιμό. Ο άντρας δεν άφηνε την γυναίκα, παρ’ ότι ο Μπίμπερ και ο Σβατζενέκερ του φώναζαν να την αφήσει. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, όταν ο Μπίμπερ φώναζε στον άνδρα να αφήσει τη γυναίκα ήσυχη, αυτός του απάντησε «Go fuck yourself». Στη συνέχεια ο τραγουδιστής του «Baby» χτύπησε τον τύπο στο πρόσωπό και τον έσπρωξε σε έναν τοίχο, επιτρέποντας τη γυναίκα να απελευθερωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας έμοιαζε να είναι υπό την επήρεια ουσιών και ότι από τον καβγά του με τη γυναίκα υπάρχουν ενδείξεις πως επρόκειτο για πρώην ζευγάρι. Στη συνέχεια ο άντρας απομακρύνθηκε από το χώρο του πάρτι μετά από παρέμβαση ανδρών από την ασφάλεια και λίγο αργότερα κυνηγούσε ένα SUV στο οποίο πιστεύεται πως επέβαινε ο Μπίμπερ. Τελικά ο άγνωστος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ ο ατζέντης του τραγουδιστή δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό για την ώρα.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον Μπίπερ να παίζει ο-μαριάμ-μαριάμ-μαριάμ στο Coachella, μια μέρα πριν το περιστατικό με τα μπουνίδια.

Αν και δεν είμαστε Μπιμπεριστές, σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά.

 

Best of internet