Quantcast
THE STREAM

Φάκελο στην αστυνομία ανοίγει ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ ψάχνουν να βρουν αυτούς που ρίχνουν τουφεκιές σε βίντεο της αγαπητής παρουσιάστριας


THE NEWSROOM · 13 Απριλίου 2018

Σε συναγερμό βρίσκεται ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, αγαπητοί φίλοι, λόγω ανάρτησης που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

Για την ιστορία, η λαίδη της πρωινής ζώνης ανήρτησε πριν από λίγες μέρες βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται σφιχταγκαλιασμένη με κρητικούς λεβένταρους που παίζουν και τραγουδούν μαντινάδες. Κι επειδή σε κάποια φάση το κέφι φούντωσε μάλλον απότομα, κάποιος μερακλής πίσω από την κάμερα αρχίζει να ρίχνει τουφεκιές στον αέρα.

Το κοινό της Ελένης Μενεγάκη λάτρεψε την ανάρτηση με την περιγραφική λεζάντα «#Eleni Πάσχα 2018 Ρέθυμνο! Ποσό αγαπώ τις μαντινάδες ! #crete#family #love #greece», η αστυνομία όμως έχει ήδη ξεκινήσει να ερευνά αυτή την δύσκολη υπόθεση, προσπαθώντας να βρει τους ανθρώπους πίσω από αυτούς τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο κύριος Λαγουδάκης, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛΑΣ, ενώ οι αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν το σημείο στο οποίο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη. Τα μόνα στοιχεία που έχουμε άλλωστε μέχρι στιγμής είναι το #Eleni Πάσχα 2018 Ρέθυμνο.

Στα πλαίσια της έρευνας, η Ελένη Μενεγάκη, καθώς και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος επίσης εμφανίζεται στο βίντεο, θα υποβληθούν σε σκληρή ανάκριση,  προκειμένου να δοθεί μία λύση σε αυτό το σερλοκικό μυστήριο.

Best of internet