Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ στο Survivor είναι έτοιμοι να αιματοκυλιστούν για πέντε καρύδες

Κλιμακώνεται η προκλητικότητα του Χάρου με παραβιάσεις των συμβάσεων περί διαχείρισης αποθεμάτων καρύδας


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2018

Αυξημένη είναι η ένταση για άλλη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι καρύδες, τα αποθέματα καρύδας και η διαχείρισή τους, είναι για τους παίκτες του Survivor ό,τι τα κοιτάσματα πετρελαίου για τον Αμερικάνικο στρατό, ή ό,τι είναι το στάτους κβο και οι υφαλοκρηπίδες στο Αιγαίο για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αυτή τη φορά, ο Χάρος βγήκε παγανιά για να βοηθήσει με κάποιο τρόπο την ομάδα του και βρήκε την παίκτρια Δαλάκα να σπάει μια καρύδα. Για κάποιο λόγο η Δαλάκα δεν χάρηκε όταν είδε πίσω της τον Χάρο να τη ρωτάει αν μπορεί να τη βοηθήσει σε κάτι και ακολούθησε μια κλιμάκωση της έντασης, όπως βλέπουμε στο διαφωτιστικό trailer του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκλητικότητα από την πλευρά του Χάρου δεν είναι κάτι το πρωτοφανές, αφού αδιαφορώντας για τις άρρητες διεθνείς συμβάσεις περί διαχείρισης αποθεμάτων καρύδας, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έκανε παραβίαση 5 καρύδων χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση της ομάδας του, γεγονός που καταδίκασε έντονα η πλευρά του Στέλιου Κρητικού.

Οι ανησυχίες για θερμό επεισόδιο, όσο η προκλητικότητα του Χάρου αυξάνεται, δεν φαίνεται να καθησυχάζονται σύντομα, απ’ ό,τι βλέπουμε στο τρέηλερ.

 

Best of internet