Quantcast
THE STREAM

Αρχαία δέντρα έκοψε ο ασέβαστος δήμαρχος Πύργου, με memes απαντούν οι υπήκοοι του

Οι Πυργιώτες Anonymous δεν ξεχνούν, δεν συγχωρούν


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2018

Αναβρασμός παρατηρείται στην τοπική κοινωνία του νομού Ηλείας, μιας και μια ανάπλαση της περιοχής «λόφος Επαρχείου» στον νομό Ηλείας φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνει το κόψιμο αρκετών πεύκων που υπήρχαν στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, οι κάτοικοι του Πύργου, γνωστοί λάτρεις της πρασινάδας και της αστικής χλωρίδας, έχουν αντιδράσει έντονα στα σχέδια του δήμου και στην επικείμενη ανάπλαση.

Παρά τις αντιδράσεις, όμως, ο δήμος φαίνεται ότι ξεκίνησε κανονικά τις εργασίες και έφερε μπουλντόζες για να ισοπεδώσει κάμποσα δέντρα, ώστε να κατασκευαστεί η νέα παιδική χαρά.Μορφή χιονοστοιβάδας έχουν πάρει οι αντιδράσεις στην κοινωνία του Πύργου για την κοπή των δέντρων στο λόφο του Επαρχείου, προκειμένου να τοποθετηθεί εκεί μια παιδική χαρά.

Όσο ο δήμος κόβει δέντρα, ο Ηλειακός λαός, σύμφωνα με το ilialive.gr απαντάει με σκληρό τρολάρισμα:

Όπως διαβάζουμε στο αγαπημένο ας Ηλειακό portal, δημιουργείται ένα κίνημα για την επαναφύτευση της περιοχής που κόπηκαν τα δέντρα, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι δημιουργείται και ένα ψηφιακό κίνημα από μαχητικά τρολς του νομού, οι οποίοι απάντησαν με ένα (1) meme για τον λόγο του Επαρχείου:

 

Ελπίζουμε τα δέντρα να ξαναφυτευτούν πάραυτα για να γνωρίσουν και οι νεότεροι την παλιά αίγλη του Πύργου Ηλείας.

 

Best of internet