Quantcast
THE STREAM

Πρωτόγονη φυλή ανακαλύφθηκε σε παραλία του Άγιου Δομίνικου να σουβλίζει αρνί

Εκπρόσωποι του νεοελληνικού πολιτισμού εντοπίστηκαν σε ημιάγρια κατάσταση σε ερημική παραλία στης Καραϊβικής


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2018

Όσο όλοι εμείς ζούμε το απόλυτο όνειρο σε αυτό τον επίγειο παράδεισο που ονομάζεται Ελλάδα, υπάρχει ακόμη ένα γκρουπ ανθρώπων στην άλλη πλευρά της υδρογείου που παλεύει για την αναγνωρισιμότητα, σε ένα παιχνίδι που είναι ήδη χαμένο, μιας και κανείς δεν παρακολουθεί πλέον το Survivor 2.

Aυτή η ξεχασμένη ομάδα συνελλήνων φαίνεται να έχει διατηρήσει τις ελλάνιες τελετουργίες και να έχει αναπτύξει και νέες, δικές τις για τη γονιμότητα, για τη βροχή, για τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα. Συγκεκριμένα, στο χτεσινό αγώνισμα οι τύπου Διάσημοι ήταν οι νικητές επί των Μαχητών, οπότε το έπαθλό τους ήταν ένα αρνί σε σούβλα. Οι τύπου-Διάσημοι μετά τη νίκη τους παρέλαβαν από μηχανής θεό το αρνί, το οποίο και έψησαν στην παραλία, χορεύοντας και κοιτώντας προς τον ουρανό.

Κάπως έτσι, προέκυψαν μοναδικές εικόνες που θα μπορούσαν να αποτελούν υλικό από το National Geographic που για κάποιο λόγο ανακάλυψε μια φυλή απομονωμένη στον Άγιο Δομίνικο και για κάποιο ανεξήγητο λόγο ανέπτυξε την γνώριμη σε όλους ελληνορθόδοξη λατρεία για το Ωραίο.

 

Best of internet