Quantcast
THE STREAM

Η πολυτέλεια είναι του Θεού: Με 15 τσάρτερ θα σκάσει μύτη το Άγιο Φως σε όλη την Ελλάδα

Ο Σνικ πάει με το ΚΤΕΛ, το Άγιο φως πάει με το τζετ


THE NEWSROOM · 5 Απριλίου 2018

Επί ποδός θα βρίσκονται στο Σάββατο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, πιλότοι, αεροσυνοδοί και όλα τα λοιπά επαγγέλματα, προκειμένου το Άγιο Φως, αφού φτάσει με τιμές αρχηγού κράτους στην Ελλάδα, στη συνέχεια στη σύντομη επίσκεψή του να προλάβει να δει ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα σε μια μόλις μέρα. Για αυτό το λόγο και προκειμένου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου να μπορούν να ανάψουν όλες οι λαμπάδες, με Άγιο Φως και να είναι αυτό το Άγιο Φως που θα πυροδοτεί τις κροτίδες, τις γουρούνες, ακόμα και τα τσιγάρα των πιστών σε όλη την επικράτεια.

Πρόταση σερβιρίσματος του άγιου φωτός

Το Άγιο Φως, μόλις πατήσει το πόδι του στην Αθήνα, στη συνέχεια θα ταξιδέψει με εμπορικές αλλά και με ειδικές έκτακτες πτήσεις της Aegean Airlines-Olympic Air και θα μεταφερθεί και φέτος σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών, τρεις θα είναι οι έκτακτες πτήσεις που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως από Αθήνα σε Λάρισα, Λήμνο, Σάμο, Χίο, Κεφαλονιά και Ιωάννινα, ενώ με εννέα προγραμματισμένες πτήσεις θα γίνει η μεταφορά του προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο.

H μεταφορά του Αγίου Φωτός προς Κέρκυρα, Κω και Κάρπαθο θα γίνει από την εταιρεία «Sky Express» με μία προγραμματισμένη πτήση προς Κέρκυρα και μία έκτακτη (με ενδιάμεσο προορισμό) προς Κω και Κάρπαθο.

Κι αν δεν ταξιδέψετε εσείς οι ίδιοι αυτές τις διακοπές, μην ανησυχείτε. Θα το κάνει για εσάς μια φλόγα σε ένα φαναράκι, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Best of internet