Quantcast
THE STREAM

Τη δικιά της Σαντορίνη φτιάχνει κατασκευαστική εταιρία στη Σμύρνη της Τουρκίας

Λογικά τώρα θα πρέπει να διαπραγματευτούμε και για την ονομασία της Τούρκικης Σαντορίνης


THE NEWSROOM · 9 Απριλίου 2018

Εξαιρετικά είναι τα νέα από την γείτονα χώρα, αφού όπως φαίνεται η Τουρκία σταμάτησε να έχει διεκδικήσεις στο Αιγαίο, αφού ανακάλυψε ότι μπορεί να κατασκευάσει το δικό της Αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον στην Τουρκία. Μετά το Λας Βέγκας που έχει δικό του Κάιρο και μετά την Κίνα που έχει το δικό της Παρίσι, έρχεται η ώρα της Τουρκίας για να αποκτήσει τη δικιά της Σαντορίνη.

Όπως μεταδίδει η Τούρκικη Millyet, «Έχουμε τη δική μας Σαντορίνη», ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική κατασκευαστική εταιρεία, η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί ένα τουριστικό θέρετρο στα παράλια της Σμύρνης που θα έχει αέρα Σαντορίνης και θα προσομοιώνει τον διάσημο κυκλαδίτικο προορισμό, υπό τον τίτλο Park Life Santorini.

Βέβαια η Τούρκικη Σαντορίνη θα αποτελείται από πολυόροφες πολυκατοικίες, ένα καταπράσινο τοπίο και έναν ανεμόμυλο που μοιάζει περισσότερο σα να έχει βγει από διαφήμιση κίτρινου Ολλανδικού τυριού, παρά από Αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετραγώνων με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Best of internet