Quantcast
THE STREAM

Κανονίστε ότι προλαβαίνετε γιατί σε πέντε ώρες επιτίθεται ο Ερντογάν

Δείτε το πρόγραμμα σας τώρα γιατί μέχρι το βραδάκι θα παίξει ολοκληρωτικός πόλεμος από τον πρόεδρο της Τουρκίας


Δεν ξέρουμε αν έχετε κανονίσει για το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά ίσως χρειάζεται να βιαστείτε γιατί το τέλος της ημέρας θα είναι busy. Το πιο πιθανό είναι να μην το περιμένατε αν δεν παρακολουθείτε τακτικά τις κατάλληλες δημοσιογραφικές πηγές, αλλά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κρου του θα μας κάνουν μια επείγουσα επίσκεψη.

Όπως προειδοποίησε έγκαιρα η αρμόδια για τα εθνικά θέματα εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που ο Τούρκος ηγέτης θα κάνει τη μεγάλη επίθεση που όλοι περιμέναμε. Παρότι δε διευκρινίζεται το αν θα γίνει γενικά μια επίθεση του Ερντογάν ή αν θα συμμετέχει ο ίδιος στην πρώτη γραμμή με ένα γιαταγάνι στο ένα χέρι κι ένα ναργιλέ στο άλλο, το σίγουρο είναι ότι τον περιμένουμε.

Όπως υπογράμμιζε το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας, αυτές θα είναι οι συνέπειες της Ματωμένης Πανσελήνου και της Διπλής Πασχαλιάς:

Tην πρόβλεψη της αληθινής πατριωτικής εφημερίδας πλαισιώνουν οι τοποθετήσεις των γνωστών ψύχραιμων σχολιαστών της όπως του γνωστού πατέρα Κλεομένη. Σε περίπτωση που είστε φαν, δοκιμάστε τις γνώσεις σας πάνω στην ύλη της εφημερίδας που κατέχει τέλεια τα ελληνοτουρκικά και για την οποία ο Κώστας Πρέκας θα έπαιρνε το όπλο του.

Best of internet