Quantcast
THE STREAM

Σκαλώστε μαζί μας με αυτή τη φωτογραφία του Λαφαζάνη να καβαλάει μια κλούβα των ΜΑΤ

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας ανέβασε την διαμαρτυρία σε άλλη κλίμακα


THE NEWSROOM · 28 Μαρτίου 2018

Για άλλη μια Τετάρτη τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά έξω από ένα συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56 στην Αθήνα. Σε μια μοναδική πρωτοτυπία, η αστυνομία είχε παρατάξει κλούβες και βανάκια της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στη στοά του κτιρίου, ώστε οι συγκεντρωμένοι να μην μπορέσουν να εισβάλλουν στα γραφεία.

Πλειστηριασμοί – Λαφαζάνης στη σκάλα

Ο Π. Λαφαζάνης στη σκάλα, στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμώνΠερισσότερα: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500210100

Gepostet von in.gr am Mittwoch, 28. März 2018

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον μπροστάρη Παναγιώτη Λαφαζάνη της Λαϊκής Ενότητας απ’ το να σκαρφαλώσει πάνω στην κλούβα των ΜΑΤ, την ώρα που οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα εναντίον των πλειστηριασμών.

Οι συγκεντρωμένοι ανέφεραν ότι σήμερα πλειστηριαζόταν ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τετραγωνικών στη Λάρισα με τιμή πρώτης προσφοράς 85.000 ευρώ για υποθήκη αξίας 138.000 ευρώ. Επίσης αναφέρουν ότι μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι: Διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

Best of internet