Quantcast
THE STREAM

Mε τεράστιες κρητικές γουρούνες συνεχίστηκε σήμερα η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Οι γουρούνες (και οι οδηγοί μας) κατέλαβαν τους δρόμους της πρωτεύουσας για να κόψουν το βήχα σε όσους θέλουν να τις απαγορεύσουν


THE NEWSROOM · 28 Μαρτίου 2018

Τους δρόμους της Αθήνας έχουν καταλάβει για ακόμη μία φορά τεράστιες γυαλιστερές γουρούνες, αγαπητοί φίλοι, και δεν αναφερόμαστε στις γνωστές ορδές αγριογούρουνων που αλωνίζουν στους ελληνικά χωράφια και ύδατα.

Η φάση με τις γουρούνες είναι ήδη γνωστή από τον περασμένο Νοέμβρη, οι οποίες είχαν κάνει ήδη από τότε τις πρώτες κινηματογραφικές εφόδους στην πρωτεύουσα, με τους οδηγούς τους να διαμαρτύρονται για το καινούργιο ΚΟΚ που απαγορεύει την κυκλοφορία τους σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό των τροχαίων ατυχημάτων αφορά γουρούνες.

Σήμερα, περισσότερες από 200 γουρούνες ξεκίνησαν από τη Συγγρού για να περάσουν από τη Βουλή και να φτάσουν τελικά στο Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Οι διαδηλωτές είναι κατά βάση ιδιοκτήτες καταστημάτων ενοικίασης μηχανών στην Κρήτη, σε ένα νησί που θα λέγαμε ότι παίζει υπερπληθυσμός από γουρούνες. Οι ίδιοι, μάλιστα, υποστήριξαν πάνω κάτω ότι δεν φταίνε τόσο οι έλληνες για τα ατυχήματα αλλά οι «ανεγκέφαλοι Βρετανοί που κάνουν βλακείες με τα συγκεκριμένα οχήματα στα Μάλια και στη Χερσόνησο Κρήτης».

Best of internet