Quantcast
THE STREAM

Χίπστερ διαρρήκτες έκλεψαν ηλεκτρονικά τσιγάρα απ’ τη γκαρσονιέρα του Μιχελογιαννάκη

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο βουλευτής είναι ατμιστής


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2018

Εξαιρετικά άτυχος φαίνεται ότι είναι ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αφού, όχι μόνο έπεσε δύο φορές θύμα διάρρηξης μέσα σε λίγους μήνες, αλλά στην τελευταία διάρρηξη, οι κλέφτες έφυγαν μαζί με δύο συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, λίγους μήνες μετά τη διάρρηξη του ιατρείου στο Ηράκλειο, άγνωστοι διέρρηξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τη γκαρσονιέρα που διατηρεί στην Αθήνα, πίσω από το Χίλτον. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι έγινε γύρω στις 03:00 το Σάββατο, ενώ ο βουλευτής συνειδητοποίησε τι συνέβη μόλις χτες το απόγευμα, όταν βρήκε την κλειδαριά του παραβιασμένη και τα δύο του ατμοτσίγαρα να έχουν κάνει φτερά.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης στο ekriti:

«αντίκρισα τον ομφαλό της κλειδαριάς σπασμένο. Το σοκ ήταν μεγάλο, το σπίτι ήταν άνω κάτω. Δεν είχα χρήματα μέσα, ούτε αντικείμενα αξίας. Μου πήραν μόνο συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων».

Όλα δείχνουν ότι οι κακοποιοί επέλεξαν τυχαία το θύμα τους, χωρίς να ξέρουν σε ποιον ανήκει το διαμέρισμα, παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να μην πάρουν κάτι φεύγοντας, έτσι για το καλό. Τώρα βέβαια όταν συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, προφανώς θα αντιληφθούν ότι αντικείμενα αυτά αποκτούν μεγάλη συλλεκτική αξία. Ελπίζουμε τα ατμοτσίγαρα του κύριου Μιχελογιαννάκη να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε ο βουλευτής να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το άτμισμά του.

Best of internet