Quantcast
THE STREAM

Τρίκαλα: Γκαζιάρηδες έκλεψαν ραντάρ ταχυτήτων της Τροχαίας από επαρχιακό δρόμο

Είτε κάποιος θέλει να αποφύγει κλήσεις, είτε κάποιος χρειάζεται 2ΚΡ σε τριγωνικό ραντάρ


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2018

Το να υπάρχουν ειδικά ενημερωμένοι χάρτες ώστε να ξέρουν οι οδηγοί που βρίσκονται τα ραντάρ της τροχαίας  ώστε οι γκαζιάρηδες οδηγοί να ελαττώνουν ταχύτητα στα επίμαχα σημεία, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για κάποιους αγνώστους από τα Τρίκαλα.

Κάποιοι άγνωστοι με ιδιαίτερη φαντασία και πολλή τόλμη αποφάσισαν να κλέψουν το ραντάρ που υπήρχε στην περιφερειακή οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων. Όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής όταν οι δράστες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σταμάτησαν στο σημείο και ξήλωσαν κυριολεκτικά το ραντάρ:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων και οι δράστες αναζητούνται. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που υποψιάζονται όλοι είναι οι παραβάτες του Κ.Ο.Κ., αφού το ραντάρ αυτό είναι άχρηστο για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται περιστατικό καταστροφής ραντάρ στην περιοχή, αφού πριν από λίγα χρόνια, κάποιοι είχαν πυροβολήσει και καταστρέψει ένα άλλο ραντάρ επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας.

 

Best of internet