Quantcast
THE STREAM

Με βαριοπούλες επιτέθηκαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη

Απειλές κατά της ζωής δήλωσε οτι δεχόταν το τελευταίο διάστημα


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2018

Ως «Άλλο ένα δολοφονικό πλήγμα κατά της αδέσμευτης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» περιγράφει το newsbomb.gr την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης σήμερα το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Ο γνωστός από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του δημοσιογράφος, σύμφωνα με τη μαρτυρία του σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος μετά το περιστατικό, βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Κηφισίας, λίγο πριν τον κόμβο-δαχτυλίδι, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού σκούτερ τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν με σφυριά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και θανατηφόρο τραύμα. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος πρόλαβε και έβαλε το χέρι του, με αποτέλεσμα να αποφύγει το μοιραίο χτύπημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον χτυπούσε ο δράστης τού φώναζε «για να σκάσεις…».

Posted by Nasos Goumenidis on Samstag, 24. März 2018

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως οι δράστες ήταν δύο και πως τον χτυπούσαν με μανία. Είπε επίσης πως είδε τα πρόσωπά τους και έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία που δείχνει το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου του.

Ο Νάσος Γουμενίδης πρόσθεσε πως σκοπεύει να καταθέσει μήνυση και είπε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.

Best of internet