Quantcast
THE STREAM

Καλοί οι Λαρισαίοι, αλλά πίνουν τσίπουρο με γλυκάνισο, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του

O υπουργός μάλλον νόμιζε ότι τον κάλεσαν για να τους κάνει Roast


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2018

Στη Λάρισα βρέθηκε χτες την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος σε επίσημη επίσκεψη του μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ωστόσο ο Υπουργός φαίνεται ότι δεν μάσησε τα λόγια του και δεν προσπάθησε να χαϊδέψει τα αυτιά του Λαρισαϊκού κοινού του.

Ο υπουργός Οικονομικών, προφανώς διαβεβαίωσε ότι η ανάπτυξή έρχεται, κάπως όπως σε διαβεβαιώνουν από το σουβλατζίδικο ότι «το παιδί έχει φύγει», ενώ ήδη περιμένεις 2 ώρες για τα πιτόγυρα. Στη συνέχεια όμως, έκανε ένα σκληρό confrontation στους Λαρισαίους, φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους για τη φάση με το τσίπουρο με γλυκάνισο.

Όπως διαβάζουμε στο larissanet.gr, ο Τσακαλώτος ανέφερε: «Έχετε ένα ελάττωμα. Πίνετε τσίπουρο με γλυκάνισο. Αλλά όπως λένε και στη Πρέβεζα nobody is perfect».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος σε κάτι που εφαρμόζουν οι Άγγλοι αναφέρθηκε και στη σύζυγό του. «Έχω σκοτσέζα σύζυγο. Στην οικογένειά μου έχω πρόβλημα όταν αναφέρομαι στην Αγγλία ή στους Άγγλους»

Σε τέτοιο κλίμα κινήθηκε το Stand Up του Ευκλείδη Τσεκελώτου, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα εάν οι Λαρισαίοι εκτίμησαν το χιουμοράκι του. Πάντως πέραν του γλυκάνισου, η όμορφη πόλη της Λάρισας έχει δώσει στο παρελθόν μοναδικές στιγμές, όπως αυτή.

Best of internet