Quantcast
THE STREAM

Ο Θάνος Πετρέλης θα αντικαταστήσει τελικά τον Καμμένο στη δεξίωση του Τραμπ

Προφανώς τα γυρίσματα του Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά της 25ης Μαρτίου θα γίνουν στην Ουάσινγκτον


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2018

Συνεχίζεται η σύσφιξη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της ελαφρολαϊκής σκηνής της ομορφότερης χώρας του κόσμου, αφού μετά τις δύο επισκέψεις του -αγαπημένου σε όλους- Βαλάντη στον Λευκό Οίκο, έρχεται τώρα η ώρα να δώσει το δυναμικό παρόν του στην Ουάσινγκτον και ο Θάνος ο Πετρέλης.

Ο διάσημος τραγουδιστής, του οποίου η τελευταία του επιτυχία ήταν η συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του Epsilon TV στο Νομό Ηλείας, δημοσίευσε στο instagram του την επίσημη πρόσκληση που έλαβε από τον Λευκό Οίκο, ώστε να παραστεί στην δεξίωση που θα γίνει για την Ελληνική Independence Day, aka την 25η Μαρτίου.

«Ο Πρόεδρος και η κυρία Τραμπ ζητούν με ευχαρίστηση την παρέα σας σε μία δεξίωση σχετικά με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη, 22 Μαρτίου και ώρα 5», γράφει ανακοίνωση.

Ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες Πετρέλη με Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, ενώ φανταζόμαστε ότι μόλις ο Τραμπ μαζέψει αρκετές φωτογραφίες με έλληνες ανθυποσελέμπριτιζ, θα τις καδράρουν στο οβάλ γραφείο, όπως κάνουν τα σουβλατζίδικα πίσω από το ταμείο για να δείξουν ότι έχουν φέημους πελατεία.

Best of internet