Quantcast
THE STREAM

ΚαλαμάταGate: Άγνωστοι κατάσκοποι έβαλαν κοριούς σε γραφεία της περιφέρειας Πελοποννήσου

Μετά τo Instagram, τα πλήγματα στο έδαφος της ελληνικής επικράτειας συνεχίζονται στη Μεσσηνία


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2018

Μια συγκλονιστική ιστορία κατασκοπείας και εξαπάτησης λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά αγαπητές φίλες και φίλοι.  Η Αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν πυρετωδώς ένα φοβερό περιστατικό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη εντοπίστηκαν «κοριοί». Πιο συγκεκριμένα, οι επίδοξοι υποκλοπείς είχαν φορτώσει με κοριούς το pc της κ. Αλιφέρη.

Η ίδια φαίνεται πως είχε εδώ και καιρό υποψίες για αυτή τη σκοτεινή περίπτωση Kalamatagate, καθώς όπως δήλωσε η ίδια όταν τελείωσε η έρευνα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, είχε καιρό υποψίες πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Από την άλλη, σύμφωνα με πηγές του τοπικού μέσου tharrosnews.gr, οι εν λόγω κοριοί μπορεί να έχουν τοποθετηθεί στο γραφείο πριν το στολίσει με τις οικογενειακές της φωτογραφίες η κ Αλειφέρη.

Προφανώς το σόου μόλις τώρα αρχίζει, καθώς η αστυνομία έχει ήδη ελέγξει άλλους υπολογιστές στο γραφείο υποδοχής και γραμματείας της αντιπεριφερειάρχη, αλλά και το τμήμα πληροφορικής. Το σίγουρο είναι πως η πατρίδα μας δε θα αφήσει αυτή την επίθεση (η οποία έρχεται μετά τις προκλήσεις στο Ιnstagram) αναπάντητη.

(πηγή)

 

Best of internet