Quantcast
THE STREAM

Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τον Καμμένο ευτυχισμένο δίπλα στον Τραμπ την Κυριακή

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχασε την ευκαιρία να βρεθεί fat greek φιέστα που κάνει ο Λευκός Οίκος κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2018

Όπως όλοι ξέρουμε, κάθε εμφάνιση του Τραμπ είναι μια φιέστα και κάθε εμφάνιση των Τσίπρα και Καμμένου είναι ένα γλέντι. Το λογικό αποτέλεσμα είναι πως ένας συνδυασμός μεταξύ τους θα είναι ένα πραγματικό πάρτι, οπότε καταλαβαίνετε την πίκρα μας όταν μάθαμε ότι ο πολέμαρχος Καμμένος έχασε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον βαψομαλλιά πρόεδρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο έλληνας ΥΠΕΘΑ δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην παραδοσιακή «ελληνική δεξίωση» που γίνεται στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου κάθε χρόνο, ένα event που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των ελλήνων του εξωτερικού στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο παραδοσιακά αποτελεί χρυσωρυχείο cult στιγμών. Η ακύρωση του ταξιδιού του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος θα ταξίδευε με τακτική πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates , έγινε γιατί ο καιρός στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης είναι χάλια.

Δυστυχώς το χαμόγελο που βλέπουμε να λάμπει στα μάτια του Πάνου Καμμένου στην φωτογραφία παραπάνω δεν πρόκειται να επαναληφθεί αυτή την 25η Μαρτίου.

Best of internet