Quantcast
THE STREAM

Σύρος: Υποβρύχιο αποφάσισε να γίνει το αμάξι ενός θεριακλή που σταμάτησε για τσιγάρα

Δεν ξέρουμε αν πρόλαβε να πάρει τσιγάρα, αλλά σίγουρα μετά το σκηνικό θα έκανε ένα ολόκληρο πακέτο


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2018

Πόσες φορές έχετε βρεθεί υπόδουλοι της εξάρτησής σας από το τσιγάρο ώστε όλα τα υπόλοιπα να θολώνουν και το μόνο πράγμα που σκέφτεστε είναι η πρώτη τζούρα από το φρέσκο πακέτο καπνού; Κάτι τέτοιο πρέπει να έπαθε το βράδυ της Δευτέρας ένας θεριακλής, πλην άτυχος καπνιστής στην Ερμούπολη στη Σύρο, ο οποίος πήρε το αμαξάκι του για να πάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα και πάνω στη ζοχάδα του ξέχασε να σηκώσει το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει με απόλυτη ακρίβεια μέσα στο λιμάνι.

Όπως διαβάζουμε στο cyclades24.gr, πιθανότατα ο οδηγός ξέχασε το χειρόφρενο και το αμάξι άρχισε να προχωράει προς τη θάλασσα και κανείς δεν το πρόλαβε πριν ρίξει το σάλτο μορτάλε προς το νερό. Τελικά το λευκό Όπελ κατέληξε στη θάλασσα στο λιμανάκι στην περιοχή Καρνάγιο.

Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε τη συμφορά, έτρεξε στο σημείο, όμως το αμάξι του είχε ήδη ρίξει το μακροβούτι. Ευτυχώς στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε άλλος επιβάτης και δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί. Μετά το περιστατικό στο σημείο έσπευσαν άντρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ ακολούθησε επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος.

Δεν ξέρουμε εάν ο οδηγός πρόλαβε τελικά να πάρει τα τσιγάρα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μετά το όλο σκηνικό θα έκανε ένα ολόκληρο πακέτο.

Best of internet