Quantcast
THE STREAM

Πάτρα: Μπήκαν αφίσες με τον Αμβρόσιο για να φτύνει ο κόσμος εκεί και όχι κάτω

Η τοιχοκόλληση που έκαναν αυτοί οι (α)πατρινίστας για να μη φτύνει ο κόσμος όπου να’ναι είναι μια πολύ ριζοσπαστική ιδέα


THE NEWSROOM · 20 Μαρτίου 2018

Όλοι έχουμε φτύσει μια φορά κάτω στη ζωή μας, μια συνήθεια τόσο αηδιαστική όσο και αναπόφευκτη. Από το μαθητή με συνάχι μέχρι τους παππούδες, αυτή η χώρα γενικά φτύνει κάτω, με το φτύσιμο να θεωρείται μεν σιχαμερό αλλά όχι τόσο που να είναι και απαγορευμένο. Παρόλα αυτά, κάτι μπορεί να γίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα και κάποιοι υπεύθυνοι πολίτες της Πάτρας πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν μια προσπάθεια να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, τοιχοκόλλησαν αμέτρητες κολώνες της πόλης με αφίσες που απεικονίζουν τον Αμβρόσιο και προτείνουν «Φτύστε εδώ» στον κόσμο. Ο γλυκός παππούλης από το Αίγιο έγινε παλαιότερα διάσημος για την προτροπή του στο χριστιανικό του κοινό να φτύσει τους ομοφυλόφιλους και πιο πρόσφατα για την αθώωση του από δικαστήριο του Αιγαίου, που δεν είδε μίσος κάπου στο όλο concept με το φτύσιμο των ομοφυλόφιλων.

Φυσικά με βάση αυτό το concept δεν υπάρχει κανένας καλύτερος για να υποδείξει στον κόσμο που να φτύσει από τον αξιαγάπητο μητροπολίτη Αιγιαλείας:

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε αν ο παππούλης θα ψηθεί με τη φάση αλλά η μείωση του φτυσίματος στο έδαφος είναι ένας αξιόλογος σκοπός.

(πηγή)

Best of internet