Quantcast
THE STREAM

9χρονος πυροβολεί την 13χρονη αδερφή του σε χώρα που αρχίζει από Η και τελειώνει σε ΠΑ

Ο λόγος που ο μικρός αδερφός την είδε Ιβάν Σαββίδης ήταν το χειριστήριο της κονσόλας


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2018

Στη χώρα όπου στο μπουφέ δίπλα από τα σοκολατάκια υπάρχει στο χαλαρό και ένα περίστροφο, παρατηρήθηκε άλλο ένα περιστατικό πυροβολισμού, αυτή τη φορά από ένα 9χρονο αγόρι, στα χέρια του οποίου βρέθηκε ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη αδερφή του, επειδή δεν του έδινε το χειριστήριο για να παίξει βιντεοπαιχνίδια.

Για το περιστατικό που έγινε στο Μισούρι το μεσημέρι του Σαββάτου, η αστυνομία ανέφερε πως το αγόρι άρπαξε ένα όπλο που υπήρχε στο σπίτι, αφότου η αδερφή του αρνήθηκε να του δώσει το χειριστήριο του παιχνιδιού.

Όπως διαβάζουμε στην Washington Post, ο 9χρονος φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του από πίσω και η σφαίρα να διαπέρασε το κρανίο της. Ένας τοπικός σερίφης ανακοίνωσε την Κυριακή πως το κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Μέμφις. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς περιήλθε στην κατοχή του αδερφού της το όπλο και ποιες είναι οι συνέπειες που θα αντιμετωπίσει ο 9χρονος.

«Είναι μόλις 9 ετών. Φαντάζομαι ότι το έχει δει αυτό βιντεοπαιχνίδια ή στην τηλεόραση. Δεν είμαι σίγουρος αν ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ξέρω όμως ότι μιλάμε για μια τραγωδία», δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Clarion Ledger ο σερίφης της κομητείας Μονρόε Σέσιλ Καντρέλ.

Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και τάιζε τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όταν συνέβη το περιστατικό.

Best of internet