Quantcast
THE STREAM

Στο τέλος του παίζει να φτάνει το πατριωτικό ρομάντζο των Τσίπρα – Καμμένου

Οι πιο μεγάλοι έρωτες καταστρέφονται απο την ίδια τους την ένταση


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2018

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις Τσίπρα και Καμμένου τις τελευταίες μέρες, αγαπητοί φίλοι, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της κυβερνητικής ομάδας των ΑΝΕΛ αύριο, Τρίτη, ενώ φαίνεται να έχει απαγορεύσει στα μέλη του τις δημόσιες τοποθετήσεις στα media.

Την διάλυση αυτού του υπέροχου γάμου υπονόησαν, επίσης, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «ΤΑ ΝΕΑ», δημοσιεύματα των οποίων έκαναν λόγω για ασυμφωνία πάνω στο ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας, των δύο στρατιωτικών καθώς και του Ιβάν Σαββίδη.

Πολύ περισσότερο, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» κάνει λόγο για «εκρηκτικό ραντεβού» Τσίπρα και Καμμένου στο σπίτι του τελευταίου, όπου «αντάλλαξαν βαριές κουβέντες», κάτι που διέψευσε λίγο αργότερα με tweet του ο Νίκος Παππάς.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, το μέσου που εμπιστευόμαστε όλοι για την ενημέρωσή μας, ο Πάνος Καμμένος θα προχωρήσει σε κάποια πολύ σημαντική ανακοίνωση αύριο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση, γεγονός που θα σήμαινε ενδεχομένως την προκήρυξη νέων εθνικών εκλογών. Αντιθέτως, σε περίπτωση αποχώρησής τους απο την κυβέρνηση, οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να υπερψηφίζουν νομοσχέδια κατά περίπτωση.

Ωστόσο, ο υπουργός Επικρατείας και Συντονιστής του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης, δήλωσε στο CNN Greece ότι δεν τίθεται ζήτημα ρήξης με τους ΑΝΕΛ και ότι, τέλος πάντων, θα βρεθεί μία κάποια λύση παρά τις διαφορές τους.

«Το θέμα της ονομασίας της FYROM είναι αυτό που ανέδειξε τη διαφορά προσέγγισης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ακυρώνεται η συνοχή της κυβέρνησης».

Θορυβημένος και με την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας φαίνεται να είναι ο αρχηγός Πάνος Καμμένος, πράγμα διόλου απίθανο, αφού όπως θα έχετε παρατηρήσει και οι ίδιοι, πρόκειται για μία ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα.

Όπως και να χει, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει μεν να διευρυνθεί και με δυνάμεις από άλλους χώρους, αλλά αυτή η διεύρυνση δεν σημαίνει αντικατάσταση και (και άρα άδειασμα) του Πάνου Καμμένου, με τον οποίο άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μοιραστεί τόσες όμορφες εμπειρίες τα τελευταία τρία χρόνια.

Όλοι οι καλοί χωράνε, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet