Quantcast
THE STREAM

Τελικά δεν πήγε και τόσο καλά το αστειάκι του Snapchat για τον ξυλοδαρμό της Rihanna

Mέσα σε μία ώρα από την απάντηση της τραγουδίστριας, η μετοχή του έπεσε κατά 4.31% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης


THE NEWSROOM · 16 Μαρτίου 2018

Με ένα ζουμερό μηνυματάκι στο Instagram η Rihanna κατέβασε ωραιότατα καντήλια στο Snapchat, το οποίο πρόσφατα φιλοξένησε μία απαράδεκτη διαφήμιση για παιχνίδι. Στη διαφήμιση αυτή, εικονίζοντουσαν η Rihanna και ο πρώην σύντροφός της Chris Brown o οποίος, όπως πιθανότατα γνωρίζετε, την κακοποιούσε. Το παιχνίδι ζητούσε από τους χρήστες να διαλέξουν μία από τις παρακάτω επιλογές: να χαστουκίσουν τη Rihanna ή να χτυπήσουν τον Chris Brown.

H γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα έγραψε:

Snapchat, το ξέρω ότι ξέρεις ότι δεν είσαι και η αγαπημένη μου εφαρμογή. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπάθησες να πετύχεις με όλο αυτή τη φασαρία. Θα ήθελα να πισέψω ότι έγινε από άγνοια, αλλά δεν πιστεύω ότι είστε τόσο χαζοί. Δώσατε λεφτά για να σχεδιάσετε κάτι που προσβάλλει σκόπιμα θύματα ενδοοικογενειακής βίας και το κάνατε να φαίνεται και σαν πλάκα. Και δεν το λέω αυτό για μένα, γιατί το έξω ξεπεράσει. Το λέω, όμως, για όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους άνδρες που έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρεθόν και δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα. Μας απογοήτευσες. Άσε τις συγγνώμες στην άκρη.

Πριν από αυτό, βέβαια, είχε προηγηθεί μία άλλη ανάρτησή της, με την οποια ζητούσε από τους ακολουθους της να διαγράψουν την εφαρμογή. Το Snapchat τότε ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως κανονικά δεν σκόπευαν να εγκρίνουν αυτή τη διαφήμιση και ότι πρόκειται για λάθος.

«Η διαφήμιση εξετάστηκε και εγκρίθηκε από λάθος, καθώς παραβιάζει τη διαφημιστική πολιτική μας. Αποσύραμε αμέσως τη διαφήμιση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε που αυτό συνέβη», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του Snapchat.

Ωστόσο, όπως καταλάβατε, η Rihanna δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την απολογία της εταιρείας. Έτσι, μία ώρα μετά την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram, η μετοχή Snap Inc. σημείωσε πτώση της τάξης του 4.31% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που το Snapchat σημειώνει τέτοια απώλεια στα κέρδη του, αφού μόλις το Φεβρουάριο η Κάιλι Τζένερ, γνωστή κυρίως για τη συμμετοχή της σε ριάλιτι χρειάστηκε απλά να γράψει στο Twitter ότι σταματά να χρησιμοποιεί την εφαρμογή, για να επιφέρει ζημιά 1.3 δισεκατομμυρίων στην εταιρεία.

 

 

Best of internet