Quantcast
THE STREAM

Στο ότι ο Τραμπ παραμένει ηλίθιος κατέληξε τελικά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

«Όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι»


THE NEWSROOM · 15 Μαρτίου 2018

Για άλλη μια φορά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φρόντισε να ξεκαθαρίσει πόσο τελειωμένο σκουπίδι θεωρεί τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, την ώρα που ο πορτοκαλί πλανητάρχης πραγματοποιούσε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Λος Άντζελες. Παράλληλα με την επίσκεψη Τραμπ στο LA, ο Ντε Νίρο δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του Fulfillment Fund που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ότι ο Τραμπ μπορεί να έχει βγάλει κολέγια, αλλά τι να τα κάνεις που παραμένει ένας ηλίθιος.

Στην ομιλία του ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι «η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει ένας ηλίθιος». Μάλιστα, όταν ένας από τους ακροατές αντέδρασε ακούγοντας το όνομα τού Τραμπ ο ηθοποιός είπε: «όχι, μη γιουχάρεις μωρό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι δεν προσπαθεί να μετατρέψει ένα μη πολιτικό γεγονός σε πολιτικό «Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε, είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων».

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός εκφέρει ανοιχτά την άποψή του για τον βαψομαλλιά πλανητάρχη, αφού στο παρελθόν το έχει ξαναστολίσει χωρίς φόβο με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, αναφέροντας ότι θα ήθελε να του σκάσει μπουνίδι στη μούρη:

 

Best of internet