Quantcast
THE STREAM

Ισόβια στη μπουζού κινδυνεύει να φάει πρώην τσιράκι γνωστού βαψομαλλιά πρόεδρου των ΗΠΑ

Ο πρώην chief της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δικάζεται για την εμπλοκή των Ρώσων στις αμερικάνικες εκλογές


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2018

To υπόλοιπο της ζωής του ενδέχεται να περάσει στη φυλακή ο φιλαράκος και πρώην πρόεδρος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, τον οποίο βαραίνουν 18 κατηγορίες με αφορμή την έρευνα του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ για την υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής στις αμερικάνικες εκλογές του 2016.

Ο κύριος Μάναφορτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή έγκλειστος στο σπίτι του, μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή για την ανατολική περιφέρεια της Βιρτζίνια για 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό του. Ο λόγος για τον οποίο τον μπουζούριασε μέσα στο σπίτι του ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, επειδή είναι ένας πλούσιος άνθρωπος και «διαθέτει τα οικονομικά μέσα, αλλά και τις διεθνείς διασυνδέσεις για να διαφύγει και να παραμείνει καταζητούμενος, ενώ έχει κάθε κίνητρο για να πράξει μία τέτοια ενέργεια».

Οι μόνοι λόγοι για τους οποίους θα του επιτρέψουν να πάρει λίγο καθαρό βιργινιώτικο αέρα είναι να διατρέχει κάποιο πρόβλημα υγείας, να χρειάζεται να συναντήσει τους δικηγόρους του ή για να βρεθεί σε κάποια δικαστική αίθουσα.

Το τελευταίο, ωστόσο, μάλλον δεν θα πάει πολύ καλά, γιατί ακόμα και να πάει στο Δικαστήριο, οι πιθανότητες που έχει να επιστρέψει σπίτι του, σύμφωνα πάλι με τον δικαστή, είναι αρκετά μικρές.

«Ειδικότερα, με δεδομένη την φύση των κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί κατά του κατηγορουμένου, αλλά και τη σοβαρότητα των αποδείξεων που υπάρχουν σε βάρος του, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει μία πραγματική πιθανότητα, να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στις φυλακές».

Η σκέψη μας σε σας, κε Μάναφορτ.

Best of internet