Quantcast
THE STREAM

Bεντέτα με τα παϊδάκια: Άγνωστοι γάζωσαν ψητοπωλείο στο Αιγάλεω και χτύπησαν πελάτη

Όταν ζητάς πέντε γύρο χοιρινό τζατζίκι, αλλά τελικά σου φέρνουν ένα οικολογικό


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2018

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος εάν ζητήσει πιτόγυρο χωρίς ντομάτα και στο σερβίρουν τίγκα στη ντομάτα; Εάν ζητήσεις γύρο χοιρινό και σου φέρουν ένα οικολογικό; Εάν σου πουν «στην πόρτα σας σε 25 λεπτά» και έρθουν σε μια ώρα; Δεν ξέρουμε εάν παίχτηκε κάτι απ’ όλα αυτά, ωστόσο κάποιο λόγο θα είχε η χθεσινοβραδυνή ένοπλη επίθεση σε ψησταριά στο Αιγάλεω.

Το περιστατικό έγινε στις 12.20 το βράδυ στη συμβολή των οδών Βελεστίνου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω, όταν τρεις κουκουλοφόροι πυροβόλησαν προς μια ψησταριά και στη συνέχεια χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν πελάτη του καταστήματος.

Όπως διαβάζουμε στο newsit, οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές με πιστόλι την τζαμαρία και στη συνέχεια εισέβαλαν στην ψησταριά και επιτέθηκαν σε έναν από τους πελάτες τον οποίο χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο. Οι δυο ένοπλοι στη συνέχεια βγήκαν από την ψησταριά, επιβιβάστηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Στην τζαμαρία του καταστήματος βρέθηκαν, από τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο, τέσσερις οπές από σφαίρες. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη τους, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Best of internet