Quantcast
THE STREAM

Στο πιο ACAB τρακάρισμα τoυ 2018, οδηγός καρφώθηκε στουπί σε κλούβα των ΜΑΤ

Fuck you, i won’t do what αλκοτεστ tells me


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2018

Για παραμέληση κάνουν λόγο τα ορφανά παιδιά της ελληνικής αστυνομίας, οι άνθρωποι εκείνοι που παλεύουν καθημερινά με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία του σώματος στη συνοικία των Εξαρχείων.

Το ζήτημα επανήλθε στην επικαιρότητα πριν από λίγες ημέρες, όταν η πολυπαθής κλούβα της οδού Ιπποκράτους δέχτηκε ακόμα ένα χτύπημα, αυτή τη φορά από μεθυσμένο οδηγό.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Παρασκευής κι ενώ οι αστυνομικοί της περιοχής βρισκόντουσαν -όπως πάντα- σε επιφυλακή για την διασφάλιση της ειρήνης και της ομαλότητας στην περιοχή των Εξαρχείων, ένας οδηγός έπεσε ντίρλα πάνω στην σταθευμένη κλούβα.

Λόγω των έντονων και συχνών βιωμάτων τους, οι αστυνομικοί νόμιζαν στην αρχή ότι πρόκειται για μία ωμή τρομοκρατική επίθεση, με στόχο την υλική και ψυχολογική εξόντωσή τους.

Αν και αποδείχτηκε ότι πρόκειται για ένα απλό τροχαίο, οι ίδιοι δήλωσαν: «Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός (διότι γνωρίζουμε οι περισσότεροι που εκτελούν υπηρεσία οι σκοποί).Φωνάζουμε τόσο καιρό για την επικινδυνότητα των σταθερών σημείων, τώρα κινδυνεύουμε και από τα τροχαία».

Ψυχή βαθειά.

Best of internet