Quantcast
THE STREAM

Μπογιατζής ενάντια στα καρτέλ ηρωίνης του Πεδίου του Άρεως έγινε η Μιμή Ντενίση

Σε κατάσταση πανικού πρέπει να βρίσκονται οι διακινητές πρέζας από την επέλαση της Θεοδώρας


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2018

Κινηματικό ήταν το σαββατοκύριακο που πέρασε για την ντίβα του θεάτρου, Μιμή Ντενίση, η οποία αντί να χαρεί σε κάποιο μπραντσάδικο τον ανοιξιάτικο καιρό, έβαλε κάτι casual και κατέβηκε στη διαμαρτυρία της πρωτοβουλίας κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίον Άρεως».

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παραπάνω, η Μιμή Ντενίση, έπιασε το ρολό στο χέρι και άρχισε να μπογιατίζει την πρόσοψη του Green Park στο Πεδίον του Άρεως, ως μία ένδειξ διαμαρτυρίας για το διογκώμενο πρόβλημα της δσιακίνησης ναρκωτικών εντός του Πάρκου. Δίπλα της βρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δεν καταδέχτηκε να ασχοληθεί με τις χειρωνακτικές δουλειές- μάλλον γιατί δεν βρήκε διαθέσιμη κάποια χρυσή μπογιά.

Η καμπάνια είχε τον τίτλο «Σπάμε τη σιωπή- Φυλακή στους εμπόρους, φροντίδα στους χρήστες», με τους διοργανωτές να μιλούν για υποβάθμιση του πάρκου και να καλούν τις αρμόδιες αρχές να βρουν κάποια λύση για τους κατοίκους και τους τοξικοεξαρτημένους της γειτονιάς.

Bέβαια, δεν είμαστε σίγουροι αν η Μιμή Ντενίση παραβρέθηκε στη σωστή κινητοποίηση, καθώς πριν από κάποιους μήνες, η ίδια σε δήλωσή της είχε υπονοήσει ότι η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών εντός του πάρκου είναι περισσότερο πρόβλημα των κατοίκων και όχι τόσο των τοξικοεξαρτημένων:

«Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η Πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού. Εγώ μόνο εριστικός άνθρωπος δεν είμαι, αλλά έχω αγανακτήσει. Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως. Ειδικά από την ώρα που σκοτεινιάζει το πάρκο γίνεται απλησίαστο και πάρα πολύ επικίνδυνο. Μιλάμε για έναν χώρο που έχει γίνει το στέκι των ναρκομανών και των εμπόρων ναρκωτικών και είναι γεμάτος πεταμένα τενεκεδάκια, στα οποία φαίνεται ότι έχουν κάνει ηρωίνη, σύριγγες αλλά και κάθε είδους σκουπίδια».

Με Μιμή Ντενίση δήμαρχο Αθήνας, αμέσως καλύτερα.

Best of internet