Quantcast
THE STREAM

Για μεταγραφή Σαββίδη ψάχνεται η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά το ντου με το όπλο

Το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ, μετά τα γουέστερν περιστατικά του χτεσινού ντέρμπι που δεν τελείωσε ποτέ


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2018

Μετά τις χτεσινές γουέστερν στιγμές από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τς εικόνες του Ιβάν Σαββίδη να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο με τα κουμπούρια του στο ζωνάρι, τώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αυτή τη στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του, βάσει των καταθέσεων που έχουν ληφθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δημοσιογράφους της NOVA και μάρτυρες, από το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο Ιβάν Σαββίδης και άλλα τέσσερα μέλη της προσωπικής του φρουράς αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα για παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Την ίδια ώρα πηγές, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βγήκε από τη σουίτα και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μόλις ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Βαρέλα στο ’90 και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι ο Σαββίδης οπλοφορεί, καθώς βλέπουμε ξεκάθαρα ένα περίστροφο στη ζώνη του. Σημειώνεται πως σε αθλητικούς χώρους δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή ούτε σε αστυνομικούς.

Επιπλέον, το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ είναι ακρως επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Σε αυτό καταγράφεται η εισβολή του Σαββίδη με άνδρες της ασφάλειας, ενώ ο Κομίνης ξεκαθαρίζει πως είδε και ο ίδιος ότι ο Σαββίδης οπλοφορούσε και προσθέτει πως απώθησε τον Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και πως ο Λούμπος Μίχελ τον απείλησε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα φέροντας όπλο και φέρεται να απείλησε τον διαιτητή και όχι μόνο όπως κατήγγειλε η ΑΕΚ. Επίσης, αναζητούνται τέσσερα μέλη της προσωπικής του συνοδείας, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 

Best of internet