Quantcast
THE STREAM

Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο Survivor, αλλά ξεμαλλιάστηκαν Τούρκοι και Ρουμάνοι

Σύγχυση στην Οθωμανική Αυτοκρατορία


THE NEWSROOM · 8 Μαρτίου 2018

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αναδείξει ως ξεκάθαρους νικητές της ριάλιτι κατινιάς και κατ’ επέκταση  τηλεθέασης τα μαγειρικά reality, αγαπητοί φίλοι. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά τα παιδιά που τα έχουμε στείλει στην τηλεοπτική παραμεθώριο, aka τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συναγωνιστούν να ξεκατινιαστούν για το χρηματικό έπαθλο. Βέβαια στον Άγιο Δομίνικο δεν βρίσκονται μόνο οι Έλληνες παίκτες, αλλά προφανώς υπάρχουν και οι παίκτες του Τουρκικού Survivor, αλλά και του Ρουμανικού.

Σε αυτό το post-Οθωμανικό σκηνικό, φαίνεται ότι οι παίκτες φτάνουν σχετικά εύκολα στα όριά τους, ώστε σε έναν αγώνα μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων, άναψαν τα αίματα, με τους εκατέρωθεν παίκτες να τραμπουκίζονται, προσπαθούν να παίξουν μπουνιές,  αλλά περιορίζονται σε αμμοβολή, χωρίς να ξεσπάσει κάποιος proxy βαλκανικός πόλεμος.

Ελπίζουμε οι αψιμαχίες των Τούρκων, Ελλήνων και Ρουάνων ανθυποσελέμπριτι και κροσφιτάδων να εκτονωθούν ησύχως, τα ριάλιτι να τερματίσουν ομαλά και στο τέλος η γη του Άγιου Δομίνικου να επιστρέψει στις σαύρες της.

Best of internet