Quantcast
THE STREAM

Θα δακρύσετε με το γλυκό βιντεάκι της ΕΛ.ΑΣ. για τη Μέρα της Μπατσίνας

Κάτι μεταξύ Τροχονόμος Βαρβάρα και Οικογενειακές ιστορίες για την Ημέρα της Γυναίκας


THE NEWSROOM · 8 Μαρτίου 2018

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έφτασε, αγαπητές φίλες και φίλοι και πολλοί μπορεί να περιοριστούν σε ανθοδέσμες και προσεγγίσεις τύπου «τα λουλούδια στα λουλούδια». Χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε γιατί αυτές οι χειρονομίες είναι σε μεγάλο βαθμό άστοχες για την ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, ας δούμε το χορταστικό βίντεο που δημοσίευσε σήμερα για την Ημέρα της Γυναίκας η Ελληνική Αστυνομία, για να εκφράσει την αγάπη του Σώματος προς τις ένστολες γυναίκες.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δημιουργοί του βίντεο που θυμίζει λίγο από «Τροχονόμος Βαρβάρα» και λίγο από «Οικογενειακές Ιστορίες», αλλά όπως και να ‘χει, ορίστε, να το:

H αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αναρτήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα social media θα έπρεπε να συμπεριληφθούν σε κάποιο μελλοντικό μουσείο του ίντερνετ, αφού ήδη μας έχουν προσφέρει αξέχαστες στιγμές, όπως αυτή, αυτή και αυτές.

Πάντως οι υποψίες ότι το βίντεο έχει δημιουργηθεί από άντρες ενισχύονται όταν πέφτει η καρτέλα στο τέλος του οπτικοακουστικού υπερθεάματος, με την οποία το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. απευθυνόμενο στις ένστολες γυναίκες αναφέρει λιτά και περιεκτικά «σας αγαπάμε».

 

Εμείς, λόγω της ημέρας, αφήνουμε εδώ μια φωτογραφία αυτής της λαχταριστής νηστίσιμης μπατζίνας:

Best of internet