Quantcast
THE STREAM

Αφεντικό του 2018 είναι ήδη το Μαξίμου με τα 50 χιλιάρικα μπάτζετ για υπερωρίες που έβγαλε

Και είναι τόσο μπροστά που ενέκρινε προϋπολογισμό για υπερωρίες που δεν έχουν γίνει ακόμα


THE NEWSROOM · 7 Μαρτίου 2018

Το σεβασμό της απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα του λαουτζίκου συνεχίζει να δείχνει η κυβέρνηση, αγαπητοί φίλοι, η οποία έχει ήδη εγκρίνει περίπου 50.000 ευρώ για τις υπερωρίες που θα κάνουν οι υπάλληλοι στου Μαξίμου αυτό τον μήνα, αλλά και τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το ποσό αυτό αφορά στις υπερωρίες της γενικής γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, του γραφείου του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη, καθώς και του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναδάκη και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου.

Για την ακρίβεια, οι δαπάνες για τις υπερωρίες υπολογίζονται στα 49.400 ευρώ, ενώ το ποσό αυτό εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 25 Φεβρουαρίου.

Υποπτευόμαστε ότι με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει την οικονομική εξόντωση των μελών της, για να μην χρειαστεί ξανά να αναζητήσουν άλλου τύπου λύσεις, όπως επιδόματα ενοικίων.

Άλλωστε, όπως περιέγραψε πολύ γλαφυρά και η κα Καρακώστα, ένας μισθός της τάξης των 7.000 ευρώ δεν φτάνει ούτε για τσίχλες.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

 

Best of internet