Quantcast
THE STREAM

Mπακακάο στο Σύνταγμα με επίθεση χούλιγκαν των ταξί σε οπαδούς της Uber

Οι πληροφορίες πως οι χούλιγκαν των ταξί φώναζαν «που είναι οι σημαίες σας» στους οπαδούς του Ουμπεραϊκού δεν επιβεβαιώνονται


THE NEWSROOM · 6 Μαρτίου 2018

Φωτογραφίες: SOOC

Σφοδρή επίθεση από χούλιγκανς των ταξί δέχτηκαν οπαδοί της UBER στο κέντρο της Αθήνας σήμερα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν με φραστική επίθεση από τους φανατικούς ταξιτζήδες προς τους ουμπεράδες, οι οποίες κλιμακώθηκαν σε περικύκλωση των ταξί και χτύπηματα με κλωτσιές και αντικείμενα, ενώ δεν έλειψε και η ελληνορωμαϊκή πάλη μεταξύ των οπαδών. Το show κράτησε μέχρι που το έληξε η αστυνομία.

Το εκτεταμένο μπακακάο συνέβη τόσο έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στη οδό Μάρνης όπου οι ταξιτζήδες είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν όσο και έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης. Ντου σε αλλόθρησκους αλλά και σε ταξιτζήδες που δεν απεργούν πραγματοποιήθηκαν και στο Σύνταγμα επίσης. Η στάση εργασίας του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ξεκίνησε στις 8 το πρωί και θα κρατήσει ως τις 5 το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι οι ταξιτζήδες τρέφουν τρομερό μένος προς την πλατφόρμα Uber, με το συνδικαλιστικό τους όργανο να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην «παράνομη και αυθαίρετη εισβολή της Uber στις επιβατικές μεταφορές», την «υποκλοπή του έργου» και «κάθε καινοτομία – πλατφόρμα που κλέβει τον ταξιτζή και τη χώρα μας».

Σε κάθε περίπτωση αυτά καλό είναι να μη γίνονται.

 

Best of internet