Quantcast
THE STREAM

Σαν πασάς ντουμάνιασε με το τσιγάρο του ο Σπίρτζης εσωτερικό χώρο στο Πήλειο

Στο μεταξύ, ο αντικαπνιστής δήμαρχος Τρικκαίων αισθάνεται μαλάκας στην τοποθεσία Τρίκαλα


THE NEWSROOM · 6 Μαρτίου 2018

Με μία θεριακλίδικη τσιγαρούμπα φωτογραφήθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μέσα σε κλειστό χώρο κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Πήλειο το Σάββατο που μας πέρασε.

Κουρασμένος από την επιθεώρηση των ζημιών από τις πρόσφατες θεομηνίες, αλλά και από τις υποσχέσεις περί αποκατάστασής τους, ο Χρήστος Σπίρτζης φαίνεται ότι ξαπόστασε σε κάποιο κεντράκι της περιοχής και άναψε ένα τσιγάρο να στανιάρει.

Η φωτογραφία αυτή, απ’ ότι φαίνεται, ενόχλησε αρκετά τον φανατικό αντικαπνιστή και αδίστακτο εφαρμοστή του αντικαπνιστικού νόμου, δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Όπως έγραψε γλαφυρά σε ανάρτησή του στο Facebook, η φωτογραφία του Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο, δίπλα σε άλλα μέλη της κυβέρνησης, τον έκανε να αισθανθεί μαλάκας.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα»

Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη …

Posted by Dimitris Papastergiou on Montag, 5. März 2018

Best of internet