Quantcast
THE STREAM

GTA San Konstantinos: ΙΧ διένυσε 170χλμ ανάποδα στην Εθνική μέχρι που καρφώθηκε σε μπλόκο

Από την επεισοδιακή καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2018

Σκηνικά που θυμίζουν Grand Theft Auto έχουμε δει κάμποσα στην Ελλάδα. Άλλα πιο φαντασμαγορικά, αλλά λιγότερο, όμως αυτή τη φορά είχαμε πράγματι μια βαρβάτη καταδίωξη για 170 χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό, με οδηγό ΙΧ να οδηγεί στην αντίθετη λωρίδα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας για 170 χιλιόμετρα, με αποτέλεσα έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο, που είχε σπασμένο παρμπρίζ, ξεκίνησε από τον κόμβο των Μικροθηβών στο ύψος του Βόλου. Ο οδηγός οδηγεί ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ τα περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούν ανεπιτυχώς να ανακόψουν την πορεία του. Στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν κάποιο τροχαίο, τα περιπολικά της αστυνομίας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον επικίνδυνο οδηγό δημιουργώντας στην ουσία έναν «κλοιό» από περιπολικά που προπορεύονταν και άλλα που τον ακολουθούσαν.

Ο οδηγός παραβιάζει τα διόδια της Πελασγίας και συνεχίζει την παρανοϊκή διαδρομή του προς Αθήνα, πάντα από το αντίθετο ρεύμα, χωρίς να υπακούει στις εντολές των αστυνομικών, ενώ πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο προς τα περιπολικά. Όσες φορές τα περιπολικά πλησίασαν το επίμαχο ΙΧ,  ο οδηγός προσπάθησε να τα εμβολίσει.

Η διαδρομή που έκανε ο οδηγός του ΙΧ πηγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού

Τελικά ο οδηγός περνάει και τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταματάει για λίγο, κάνοντας την αστυνομία να νομίζει ότι αυτή η τεράστια καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν τελικά τον πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε για πολλά χιλιόμετρα ακόμα μέχρι που τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά. Ο οδηγός δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού. Μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport, ο οδηγός έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ επίσης οδηγούσε γυμνός από τη μέση και κάτω.

Best of internet