Quantcast
THE STREAM

Λιποθύμησε από το αβάσταχο άγχος γενναία διαγωνιζόμενη του Shopping Star

Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2018

Κορυφώνεται η αγωνία στο Shopping Star, αγαπητοί φίλοι, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς δεν είχατε ιδέα ότι εξακολουθεί να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί, ο ανταγωνισμός έχει πλέον φουντώσει για τα καλά, με τις διαγωνιζόμενες να βρίσκονται πλέον σε κατάσταση φρενίτιδας.

Κάπως έτσι, η μελαχρινή κομψή κυρία (Χριστίνα) που βλέπουμε εδώ θα παραλύσει εν αναμονή της ανακοίνωσης της νικήτριας, σαν 15χρονη μαθητριούλα που βλέπει για πρώτη φορά από κοντά τον αγαπημένο της ροκ σταρ.

Θα πάρει λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουν παρουσιάστρια-διαγωνιζόμενες και παραγωγή, ότι δεν πρόκειται για κάποιο σκετσάκι, μία χρήσιμη διαπίστωση που θα κάνει πρώτη η Βίκυ Καγιά: «Αλήθεια το λέει».

Βέβαια, ακόμα και όταν την είδαν να λιποθυμάει live, οι διαγωνιζόμενες έμειναν καθηλωμένες στην καρέκλα τους, παρότι όλες δήλωσαν εκ των υστέρων «πανικοβλημένες».

Όπως μας ενημέρωσε και η ίδια η διαγωνιζόμενη αργότερα, ζαλίστηκε και της έπεσε η πίεση γιατί έτσι είναι αυτή, έτσι είναι ο οργανισμός της.

Τελικά όλο αυτό το ατυχές περιστατικό είχε αίσιο τέλος, με το Χριστινάκι να κερδίζει τελικά το πολυπόθητο βραβείο!

 

Best of internet