Quantcast
THE STREAM

Large βουλευτής της ΝΔ απαγορεύει σε «γύφτους και δε συμμαζεύεται» να τον σταυρώσουν

«Λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιόνται απ’ αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε ο Θανάσης Δαβάκης


THE NEWSROOM · 3 Μαρτίου 2018

Άλλη μια κρίση διαφωτισμού και ανθρωπισμού από το Ευρωπαϊκό αστικό φιλελεύθερο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη να δηλώνει απ’ το μικρόφωνο σε μια εκδήλωση: «Απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει».

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής από τη Μάνη δεν δήλωσε απλώς ότι δεν επιθυμεί να τον ψηφίσουν οι Ρομά, αλλά δήλωσε ότι τους απαγορεύει να τον ψηφίσουν, ενώ απευθυνόμενος στο κοινό της εκδήλωσης συνέχισε λέγοντας «κι εάν έχετε φίλους Ρομά πείτε τους να μη με ψηφίσουν»:

Ο ίδιος συνέχισε το ρεσιτάλ σκατοψυχιάς λέγοντας ότι λυπάται τα παιδάκια που γεννιούνται «από αυτούς τους ανθρώπους»:

«Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω από πλευράς αυτής της κοινωνικής ομάδας. Λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιόνται απ’ αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουνε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται».

Δεν γνωρίζουμε εάν κάποιος Ρομά είχε δείξει στο παρελθόν κάποια ιδιαίτερη προτίμιση στον βουλευτή, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να τον τρολάρουν στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις δίνοντας μαζικά το παρόν από όλους τους καταυλισμούς Ρομά της Πελοποννήσου.

Περιμένουμε με αγωνία να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ο Δαβάκης, λέγοντας «Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτοί είναι γύφτοι».

 

Best of internet