Quantcast
THE STREAM

Εκκλησία στις ΗΠΑ έδωσε την ευλογία της σε 250 ζευγάρια και τα ντουφέκια τους

Feeling Blessed στην πίστα inferno του Counter Strike


THE NEWSROOM · 2 Μαρτίου 2018

Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν εγχώριο αλλά και ξένο παπαδαριό να ευλογεί, να αγιάζει και να δοξολογεί ένα σωρό πράγματα, όπως αυτοκίνητα, άρματα μάχης, τα τέρματα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, ή τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όμως οι εικόνες που ας έρχονται από τις ΗΠΑ είναι εντελώς μετα-αποκαλυπτικές σα να έχουν ξεπηδήσει από κάποια δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, μόλις λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε σχολείο στη Φλόριντα, σε μια εκκλησία της χριστιανικής αίρεσης “Unification Church” πραγματοποιήθηκε μια τελετή combo κατά την οποία πολλά ζευγάρια παρευρέθηκαν στην εκκλησία μαζί με τα ημιαυτόματα γκάνια τους για να παντρευτούν.

Τα εκατοντάδες ζευγάρια έσκασαν μύτη με τα ΑR-15 τους αγκαλίτσα, ενώ πολλοί φορούσαν ειδικά μοντιφαρισμένες κορώνες με σφαίρες, γιατί έτσι γαζώνει ο Χριστούλης. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εκκλησίας στο Reuters, o Αιδεσιμότατος Sun Myung Moon, ευλόγησε τα περίπου 250 ζευγάρια αλλά και τα όπλα τους ως «σιδερένιες ράβδους».

Οι γυναίκες ντυμένες με λευκά και άνδρες με σκοτεινά κοστούμια κράτησαν τα όπλα, τα οποία είχαν καλέσει να φέρουν εκφορτωμένα στην εκκλησία στα αγροτικά βουνά Pocono, περίπου 160 μίλια βόρεια της Φιλαδέλφειας. Πολλοί εορτασμοί φορούσαν στέμματα – μερικοί από σφαίρες – ενώ οι αξιωματούχοι της εκκλησίας ντυμένοι με λαμπερά ροζ και λευκά ενδύματα για να πάνε με τα όπλα τους.

Σύμφωνα με τους εκπρόσωπους της εκκλησίας, η τελετή γάμου και οπλοευλογίας είχε κανονιστεί πριν από την επίθεση στο σχολείο της Φλόριντα. Κατά τ’ άλλα Αμερική ακόμη δεν υποψιάζεται τι μπορεί να ευθύνεται για τις ολοένα αυξανόμενες ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία και σε δημόσιους χώρους, αλλά σε πρώτη φάση σκοπεύει να μοιράσει όπλα σε δασκάλους.

Best of internet