Quantcast
THE STREAM

Πέντε καταυλακιώτικοι Νομοί διακρίθηκαν στη σουπερλίγκα εγκληματικότητας της ΕΛΑΣ

Το νούμερο έξι θα σας εκπλήξει


THE NEWSROOM · 2 Μαρτίου 2018

Σε έναν διαγωνισμό, αλλά και στη ζωή την ίδια, δεν παίζει ρόλο η διάκριση, αλλά η προσπάθεια. Αυτό είναι το mantra που θα πρέπει να έχουν στο νου τους όλοι οι κάτοικοι της Ηλείας στο άκουσμα ότι πλασαρίστηκαν ως  ο νομός με την 6η μεγαλύτερη εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα. σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., τα πρωτεία της εγκληματικότητας τα κατέχει η Αττική, στη συνέχεια η Θεσσαλονίκη, ενώ μετά ακολουθεί δυναμικά η Αχαΐα, η Κορινθία, το Ηράκλειο και μετά απ’ όλα αυτά έρχεται ο καλύτερος νομός της Ελλάδας.

Στο infographic που έχει φτιάξει το parapolitika.gr, βλέπουμε ότι στο νομό Ηλείας μηνιαίως αντιστοιχούν 74 διαρρήξεις-κλοπές και 26 κλοπές τροχοφόρων, εάν βέβαια το διαβάζουμε σωστά, μιας και απουσιάζει επεξηγηματικό παράρτημα. Πάντως, όπως διαβάζουμε στο ileialive.gr:

Η Ηλεία όπως φαίνεται και στον πίνακα βρίσκεται στην 6η θέση και αυτό δεν είναι μια κατάκτηση του τελευταίου μήνα, αλλά των προηγούμενων ετών. Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. δίνουν σαφώς μια άλλη εικόνα από αυτή που επιχείρησε να δώσει στην κοινή γνώμη “αποκοιμίζοντάς” την, η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας τουλάχιστον την προηγούμενη τριετία.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νομό Ηλείας για την επόμενη χρονιά μιας και είμαστε σίγουροι ότι μπορεί και καλύτερα.

Best of internet