Quantcast
THE STREAM

Άγνωστος ανατίναξε αθηναϊκό ΑΤΜ χτες επειδή του έφαγε την κάρτα λογικά

Αντίστοιχα ανατινάχθηκε και ένα κατάστημα με υφάσματα, μάλλον επειδή κάποιοι έψαχναν επειγόντως νυφικό


THE NEWSROOM · 27 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφία Αρχείου

Εκρηκτικό αποδείχτηκε το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις στην Αθήνα, μια σε είσοδο τράπεζας, μια σε ATM και μια σε κατάστημα με υφάσματα. Βέβαια τα μηχανήματα ATΜ των τραπεζών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά πολλές φορές μπορεί να φέρουν τον κόσμο στα όριά τους. Γι’ αυτό δεν είναι απίθανο πολλοί να επικροτήσουν την έκρηξη που σημειώθηκε σε ATM στα Πετράλωνα χτες στις 4:30 τα ξημερώματα.

Αρχικά, χτες το βράδυ, ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη στις 03:30 στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη σε κατάστημα με υφάσματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στη Γλυφάδα.Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρέθηκαν μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Η εκρηκτική βραδιά ολοκληρώθηκε με μια έκρηξη σε ATM στα Πετράλωνα, όπου μια από τις σπείρες που ανατινάζουν μηχανήματα ΑΤΜ «χτύπησε» για ακόμη μια φορά, σε ATM επί της οδού Κειριάδων. Οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα, στις 04:30, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, ενώ στη συνέχεια πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών για την έκρηξη στην είσοδο τράπεζας και στο ΑΤΜ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, efsyn

Best of internet