Quantcast
THE STREAM

Μανωλάδα: Έλληνες μάγκες έκλεψαν τα κέρδη Μπαγκλαντεσιανών από το στοίχημα

Τους απομόνωσαν και τους επιτέθηκαν για να τους κλέψουν τα λεφτά


THE NEWSROOM · 24 Φεβρουαρίου 2018

Η εξωτική Μανωλάδα συστήθηκε στην Ευρώπη το 2013, όταν δύο χλέμπουρες επιστάτες πυροβόλησαν δεκάδες μετανάστες εργάτες γης στις φυτείες φράουλας, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Χθες, πέντε χρόνια μετά το περιστατικό, τρεις μάγκες πατριώτες έμαθαν ότι δύο μπαγκλαντεσιανοί κέρδισαν 1000 ευρώ στο στοίχημα και οργάνωσαν ολόκληρη επιχείρηση για να τους τα καβαντζώσουν, όπως διαβάζουμε εδώ.

Έτσι, αφού τους κόζαραν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, τους ακολούθησαν κι έτσι τα μεσάνυχτα της ίδια μέρας, τους την έπεσαν σε απόμερο σημείο της περιοχής και αφού τους επιτέθηκαν τους πήραν τα 1000 ευρώ από το στοίχημα και 365 ευρώ που είχαν πάνω τους, λεφτά που είχαν κερδίσει προφανώς από την -κακοπληρωμένη-εργασία τους.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν. Οι μετανάστες, όμως, κράτησαν τις πινακίδες του οχήματος και κατήγγειλαν λίγο αργότερα το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο νεαροί άνδρες, ένας 20χρονος και ένας 24χρονος. Αναζητούνται ακόμα άλλοι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι θεωρούνται συνεργοί στη ληστεία.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

 

Best of internet