Quantcast
THE STREAM

Στο μεταξύ, Novartis και Ελληνικός Χρυσός βραβεύτηκαν για την εταιρική τους υπευθυνότητα

Η στάση τους ήταν πράγματι άξια αναφοράς


THE NEWSROOM · 22 Φεβρουαρίου 2018

Σας γλεντάει η Novartis, αγαπητοί φίλοι, αφού όσο εσείς ασχολείστε με τα ξεκατινιάσματα στη Βουλή, η εταιρεία αποσπά βραβεία για την ηθική στάση που επέδειξε τον προηγούμενο χρόνο, στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τα Hellenic Responsible Business Awards 2018, απένειμαν γενναιόδωρα στη Novartis το βραβείο «Αριστεία στη Συνεργασία» για τις σχέσεις της με τις άλλες επιχειρήσεις, B2B (Business to Business).

Και η εταιρεία τα πήγε τόσο καλά το χρόνο που μας πέρασε, που η διοργάνωση αποφάσισε να της δώσει και δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Εργαζόμενοι», για το «πρόγραμμα εθελοντισμού εργαζομένων», που δεν έχουμε καμία απολύτως ιδέα τι σκατά μπορεί να σημαίνει.

Η αξιοπιστία των βραβείων φαίνεται, άλλωστε, και από το βραβείο που απέσπασε η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για τη συνεισφορά της στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και του αθλητισμού, όπως διαβάζουμε εδώ.

Όπως βλέπουμε και στη σελίδα των Hellenic Responsible Business Awards, στόχος ήταν να αναδειχθούν «πρότυπα μοντέλα συνεργασίας που έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ», ενώ νικητές υπήρξαν όσοι «οδήγησαν την Ελλάδα από το “εγώ” στο “εμείς”».

 

 

Best of internet