Quantcast
THE STREAM

Συμβασιούχος των 50 ευρώ έγραψε το ανορθόγραφο τελευταίο δελτίο τύπου του Μαξίμου

Τίποτε δεν έχουν αφήσει πια όρθιο οι περικοπές


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2018

Κάποιος Καρανίκας ή Τζανακόπουλος μάλλον έγραφε την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα ή σκόνταψε στην προσπάθεια του να συντάξει την ανακοίνωση του Μαξίμου ενάντια στις σκληρές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε σήμερα μήνυση για τις κατηγορίες σχετικά με εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis εναντίον έξι πολιτικών προσώπων ( Αλέξη Τσίπρα, Δημ. Παπαγγελόπουλου, Ελένης Τουλουπάκη (Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς), Χρήστου Nτζούρα (Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), Στυλιανού Μανώλη (Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), και κατά των δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες με τα ψευδώνυμα «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης»).

Το Μέγαρο Μαξίμου πολύ γρήγορα απάντησε με μια αρκετά σύντομη δικιά του ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει τις θεωρίες του Σαμαρά ως συνωμοσιολογικές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολογική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος  κυρίου Σαμαρά.

Ο μόνος, ωστόσο, που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό.”

To πρόβλημα είναι ότι στην προσπάθεια του να την βγάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται, κάποιος μπλέχτηκε εκεί στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Όπως σημείωσαν χρήστες του facebook, στην αρχική εκδοχή υπήρχαν κάποια λαθάκια από βιασύνη:

Για τιμωρία μπορεί να γράψει τη λέξη 100 φορές σε έναν τοίχο του Μαξίμου.

Best of internet