Quantcast
THE STREAM

Γυναίκα στην Κίνα αγαπά τόσο την τσάντα της που μπήκαν μαζί στον έλεγχο αποσκευών

Η εν λόγω κινέζα μετά από το λουτρό ακτινοβολίας μάλλον μπορεί να γίνει μέλος των X-Men


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2018

DNA κροκόδειλου πρέπει να έχει πλέον μια γυναίκα από την Κίνα που ακολούθησε την τσάντα της μέσα στο μηχάνημα που ελέγχει τα περιεχόμενα των αποσκευών. Η κινέζα φαίνεται πως δεν ήθελε να αφήσει καθόλου την τσάντα της από τα μάτια της, με αποτέλεσμα να μπει μαζί στον έλεγχο των βαλιτσών και να γίνει viral.

Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο ενός σιδηροδρομικού σταθμού στην πόλη Ντονγκάνγκ της νότιας Κίνας την Κυριακή. Στο βιντεάκι, η κινέζα φαίνεται να γονατίζει, να μπαίνει στο διάδρομο με την τσάντα της αγκαλιά και στο τέλος να βγαίνει από την άλλη πλευρά ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες την κοιτάνε σαν ούφο. Το αποτέλεσμα είναι το βίντεο μέχρι στιγμής εκατομμύρια views.

Η ίδια η γυναίκα δήλωσε στην εφημερίδα Yangcheng Wanbao πως αποφάσισε να κάνει λουτρό ακτινοβολίας επειδή πίστευε ότι κάποιος θα της πάρει τα λεφτά την ώρα που η τσάντα της περνάει από έλεγχο. Προφανώς πιστεύει ότι τα λεφτά της είναι πιο σημαντικά από τη ζωή της, καθώς οι ακτίνες Χ που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα σκάνερ είναι αρκετά δυνατές για να προκαλέσουν ζημιά

Δε μάθαμε αν χτύπησε κάτι πάντως.

(πηγή)

Best of internet